اخیراً رژ لب کنار جاده افتاده است. اکنون که ماسک ها یک نیاز روزمره هستند ، فضای بازی با آرایش از بینی به پایین بسیار کمتر است. به من اعتماد کن ، هیچ کس از این بابت ناراحتتر نیست: مجموعه گلهای براق ، کرم و گلوله های من بیشتر دست نخورده باقی مانده است ، و رنگهای مختلفی که به نظر می رسم غیر قابل مشاهده هستند. اما جای آزمایش بیشتر در بقیه صورتم باقی مانده است: آسترهای تیغ تیغ ، رژگونه ریخته و بیشتر از همه سایه چشم پر جنب و جوش.
در حالی که سایه پودر یک کلاسیک است ، من متوجه می شوم که سایه های کرم فرمول هایی هستند که من در این زمانهای سخت به آنها چسبیده ام. منظور من از تلاش در زمان ها ، 95 درجه روز است که بقیه صورتم Raiders از سبک Last Ark را ذوب می کند. آنها به بیش از یک دلیل مورد علاقه من تبدیل شده اند: آنها وقتی کره خلق و خوی می شوم که سایه های مختلف را مخلوط کرده و مطابقت دهم ، مانند کره گرم مخلوط می شوند ، راحت بر روی درب های من می خوابند ، مثل اینکه چیزی نپوشیده ام و وقتی که من می دانم که یک شب طولانی و بدون لمس را در پیش دارم. و هر ماه ، نوآوری های جدیدی وجود دارد که هر فرمول را نسبت به فرم قبلی هیجان انگیزتر می کند. اما از آنجا که من کاملا مجموعه را جمع آوری کرده ام ، این فرصت را پیدا کردم که بهترین ها را در مورد فرمول های خامه ای کاهش دهم. در اینجا بهترین سایه های کرم برای اضافه کردن به سبد شما از فلزهای نرم و صاف گرفته تا براق کننده های ریز زمین تا رنگ های شفاف است.
1
ویراستار FAVE
سایه چشم Glitter & Glow Liquid Eye
استیلا
amazon.com
24.00 دلار
کن
فرمول به دلایلی مورد علاقه ویرایشگر است. اپلیکاتور مفید سکته های دقیق را امکان پذیر می کند و مایع خامه ای فقط پس از چند ثانیه خشک می شود. و اگر بعداً وقت ندارید نگاه خود را لمس کنید ، نگران نباشید - این فرمول عملا ضد چین است.
2
مداد
رنگ چشم مغناطیسی
NUDESTIX
sephora.com
26.00 دلار
کن
یک مداد چاق پرتاب چشم کامل را به راحتی امضای نام شما آسان می کند. آنها مانند کره سر می خورند ، و شما می توانید آنها را برای یک نگاه دود آلود لکه دار کنید. اما پس از تنظیم آنها ، آنها شب را به سر می برند - بدون بودجه.
تبلیغات - خواندن را در زیر ادامه دهید
3
متنوع ترین
سایه چشم کرم
کجائر ویس
kjaerweis.com
48.00 دلار
کن
تطبیق پذیری مناسب این فرمول است. یک لایه را برای یک ظاهر خالص اعمال کنید ، یا آن را برای یک پاپ پررنگ و مات لایه ای کنید.
4
برای یک چشم سیگاری آسان
سایه چشم Super Stay Stick
Wunder2
amazon.com
19.00 دلار
کن
ممکن است یک چشم دودی مانند یک پروژه به نظر برسد ، اما با کشیدن این مداد در امتداد خطوط مژه ، نگاهی پراکنده و شنیع ایجاد می کند که با گذشت ساعت ها کراخ نخواهد شد.
5
بیشترین رنگ آمیزی
خاکستر چشم و خاکستر چشم
Rituel de Fille
amazon.com
42.00 دلار
کن
در حالی که برخی از فرمول های طبیعی فاقد بازدهی رنگی هستند که همه ما خواهان آن هستیم ، این گلدان خامه ای یک مشت رنگدانه ای را بسته بندی می کند. فرمول را با انگشت گرم کنید و سپس براق کننده ریز خرد شده را روی درب و استخوان ابرو خود بکشید.
6
بی دردسرترین
رنگ درپوش جیلیان دمپسی
جیلیان دمپسی
amazon.com
28.00 دلار
کن
این گزینه محرمانه "سرمقاله" را فریاد می زند. یک لایه نازک رنگی نیمه شفاف به درب های برخی از لبه های دختر خنک اضافه می کند.
7
مرطوب کننده ترین
کرم رنگ چشم انفرادی
Cle de Peau Beaute
bergdorfgoodman.com
45.00 دلار
کن
اگر درپوش شما کمی خشک می شود ، نگران اضافه کردن این گلدان کوچک به زرادخانه خود نباشید: این سایه های زیبا و نرم با روغن درخت آرگان تزریق می شود تا راحت بپوشد.
8
انتخاب ساعت طلایی
رنگ کرم برای چشم
تام فورد
nordstrom.com
46.00 دلار
کن
شما می دانید که وقتی می خواهیم "نتیجه را بگیریم" ، چراغ جهانی ساعت چاپری و طلایی که ما آنرا تعقیب می کنیم ، تعقیب می کنیم؟ این فرمول آن فیلتر خامه ای ، غلیظ است. موس شلاق یک پاپ روشن به هر شکل چشم اضافه می کند.
9
کلاسیک فرهنگی
سایه چشم خاویار استیک
لورا مرسیه
sephora.com
29.00 دلار
کن
مداد مرسیه سالها یک وسیله اصلی برای کیف آرایش بوده است. از آن به عنوان آستر در سکته های غلیظ استفاده کنید ، یا آن را در سراسر درب را برای شستشوی مبهم رنگ مخلوط کنید.
10
K-BEAUTY FAVE
قابلمه ژله ای
عکس ماه
18.00 دلار
کن
K-beauty در مورد فرمولهای پیشرفته و بافتهای نوآورانه بسیار جلوتر از منحنی است و این صادرات کره اثبات است. ژل زده شده با هوا کاملاً بدون وزن است و با ترکیب شدن در پوست باعث شستشوی رنگی جسورانه و بدون چسبندگی می شود.
لوازم آرایشی و بهداشتی سایه ,دلار ,فرمول ,خامه ,مداد ,amazon ,دلار ,تبلیغات خواندن ,ادامه دهید ,جیلیان دمپسی ,براق کننده منبع
درباره این سایت